CLAUDIU ZAMFIRA

CLAUDIU ZAMFIRA ARE O PASIUNE CARE NU-I DĂ PACE…

 

Oscar Wilde spunea cândva că dacă eşti apt de o pasiune şi nu o trăieşti, eşti incomplet şi limitat”! Şi pe bune că aşa e! Fiecare om are o multitudine de pasiuni, dar fiecare are în mod cert una singură, care îi influenţează întreaga existenţă…

Claudiu Zamfira (studio) - 6

S-a născut la Târgovişte, pe 20 martie 1992, în familia Zamfira. El este Claudiu, un tânăr foarte talentat și charismatic, cu o pasiune care nu-i dă pace. 

A avut contact cu scena încă de la grădiniţă, unde la fiecare serbare i se oferea rolul de solist.

Nu mai ştiu ce piesă era, dar ştiu că mi-a plăcut atât de mult să fiu pe scenă, încât nu am mai vrut sa cobor. Totul început ca o joacă; încercam să fredonez piesele care îmi plăceau şi repeteam până când reuşeam să îl imit pe cântăreţul respectiv.

Marea provocare a fost când m-am „îndrăgostit” de vocea artistei Mariah Carey şi am încercat să redau inflexiunile din piesa “Hero”. Am exersat până am reuşit. Aşa  mi-am antrenat eu vocea.

Si aşa a participat el la numeroase concursuri locale, la care a obtinut premii substanțiale.

Tot pasiunea l-a recomandat pentru echipa lui Marius Moga, în cea de-a doua ediție a concursului “Vocea României”.

Participarea la acest show de talente a fost o experiență care m-a dezvoltat din toate punctele de vedere!

2015 a fost anul de debut oficial, pentru Claudiu Zamfira.

Coincidența a făcut să se afle la UnderClover Recording Studio, în același timp cu Levent  Sali. Și pentru că vocile lor au fost “compatibile” de la început cu piesa, au lansat împreună “Unde pleci”, single-ul ce spune povestea complicată a doi bărbați și o femeie. Unul e sexy, rău, altul romanticbun, dar amândoi sunt îndrăgostiţi de aceeaşi fată.

Levent

Nici anul acesta nu renunță la creativitate. Claudiu Zamfira tocmai ce-a lansat noul lui single, intitulat Ne-am pierdut. O baladă de dragoste emoționantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranță mulți #cladiatori 

Piesa și implicit versurile vorbesc despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva, dar lucrurile nu mai funcționează, intervenind ego-ul și orgoliile, și ușor ușor sentimentele dispar, uitându-se toate lucrurile frumoase ce i-au legat. Concret, este vorba de dorința de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat.

Eu zic să trăim senzația asta mai profund, mai alert, intr-un ritm estival! So, ia de aici și remix-ul! 

Iar pentru cei mai pretențioși, care au nevoie de și mai mult ingredient estival, ”Love Me” este exact ce trebuie! O altă poveste de dragoste, de data aceasta cu final fericit. Un ritm amețitor cu influențe latino, piesa surprinde perfect atmosfera de vară. 

“Love Me” a pornit de la ideea de a ne asorta cu sezonul, în care dansul este elementul care apropie cei doi iubiți, ca un dialog între el și ea. Trebuie să ascultați piesa, ca să înțelegeți!, ne povestește Claudiu. 

Noua piesă este compusă de Claudiu Zamfira, împreună cu Cristina Stroe și Alexandru Iliescu și poartă amprentele Under Clover Production.

Claudiu nu se oprește aici! Pregătește noi surprize. Pentru vooooi! 😉

 

Leave a Comment