MISS MARY

 

În fiecare piesă rămâne o bucățică din mine. În tot ce faci cu pasiune, rămâne o amprentă de-a ta. Poate fi o picătură într-un ocean, însă știi că ai contribuit și tu la frumusețea lui!

București, 11 ianuarie 1996. Pe ușa salonului de nașteri, o asistentă alerga disperată să-l găsească pe proapătul tătic: – Aici erați! E fetiță!

Cam așa începe povestea ei de viață. Este vorba despre micuța privighetoare, Maria Alexandra Florea. Da, nici eu nu-i pot spune altfel decât MISS MARY

3421_948970565156659_3831906260431913485_n

“Era cât un ghemotoc, când am auzit-o cântând prima dată. Era în preajma Crăciunului. Ne-a spus că trebuie să repete acasă cântecelul pentru serbare. Așa zisese doamna… Încă de pe atunci era conștiincioasă.”, ne-a povestit cu zâmbetul pe buze mama Mariei.

Și-așa s-a făcut că la numai 10 ani, MISS MARY a început să ia primele lecții de canto. Multă muncă, multe eforturi, multe nopți nedormite, dar se pare că au meritat. Și nu e bla-bla. Ascult-o! Și convinge-te!

Woooow! Am 20 de ani acum. Am împlinit 20 ani și nimic nu s-a schimbat. Încă sunt copil. Am împlinit 20 ani și încă zâmbesc din orice, încă râd din tot sufletul, încă îmi sărut părinții inainte de culcare! Sunt aceeași eu!

Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Da! Multă muncă. Multe speranțe. Dar așa-i viața de artist!

Este extraordinar cum o ființă de 10 ani se gândește cum să-și termine temele și cum să facă să ajungă și la școală, dar și la orele de canto.

Nu puteam renunța la niciuna! Niciodată! Nici acum…

Dar primul pas în industria muzicală, l-a făcut patru ani mai târziu. Când a lansat și primul ei single, intitulat You Don’t Love Me. La acel moment, Maria a primit aprecieri pozitive și complimente pentru interpetarea desăvârșită. Piesa a fost cu totul altceva față de muzica promovată la radio la vremea respectivă. Iar asta a fost plus valoarea care a atras atenția publicului tânăr. Combinația de pop-rock, cu influențe electro, You Don’t Love Me surprinde printr-o interpretare emoționantă.

MISS MARY s-a îndrăgostit de-a dreptul apoi de tot ce înseamnă lumea muzicală. În special de stat. Statul în studio până la ore târzii adică…

Păi cum să plec acasă, fără să contribui și eu măcar cu un cuvințel acolo… Fiecare piesă îmi poartă amprenta! În fiecare piesă, râmâne o bucățică din mine!

Maria a știut dintotdeauna că fără muncă, nu există succes. Iar rezultatele nu au întârziat s-apară!

Cel de-al doilea single, Open, a reușit să primească atenția mass-media și să fie difuzat de cele mai importante posturi de radio și TV. Piesa a ajuns pe locul 8 în topul celor mai difuzate piese, întocmit de Media Forest. Iar videoclipul, primul din cariera artistei, a fost lansat în exclusivitate pe MTV România.

În 2011 Miss Mary a lansat Battlefield of love, cel de-al treilea single. Vă surprinde cât de repede s-a mișcat, nu? Ei și asta nu-i tot! Căci tot acum, MISS MARY se pregătește intens pentru Eurovision. Da, da! La începutul lui 2012 Miss Mary a participat la Selecția Națională pentru Eurovision, cu piesa Rollinla care bineînțeles că a contribuit și ea, alături de FlyinState (F.Charm și Pol), Xonia și Chucho. 

În același an, Miss Mary scoate la lumină I Hate Ya și Lunadouă povești profunde de dragoste. 

Toți zic că sunt prea tânără ca să cânt piese atât de profunde. Însă așa sunt eu! Mică, sensibilă, cu un suflet mare și planuri uriașe!

2013 marchează o altă perioadă importantă din cariera artistei. MISS MARY prezintă acum single-urile O lume doar a mea, Ecoute-moi și Când soarele mă cheamă, compuse de ea și Phelipe.

Când soarele mă cheamă” a fost ceva diferit pe bune! Chiar și pentru mine! Și mi-a plăcut al naibii de mult! Linia melodică, versurile, videoclipul, toate împreună redau fix, vara în mintea unui adolescent! Îmi dă o stare nu de bine ci de foarte bine, de fiecare dată când o ascult!

Anul ce a urmat, MISS MARY a rămas fără jucării. Așa că s-a decis să se joace cu focul. Dacă s-a ars sau nu, afli doar dacă îi dai play. (Mai jos!)

Apoi, 2015 a fost perioada în care a dat start-ul metaforelor cu Lacrimi din stilou. Nu e vorba doar despre versuri frumoase, dar despre o adevărată artă poetică, decorată cu stil.

Și așa s-a născut și Parfum de Jar, lansată la începutul acestui an. Poate joaca cu focul nu ar fi fost o idee chiar așa de rea dacă…

MISS MARY nu se pierdea în acest joc. Pe bune! Chiar s-a pierdut! Iar acum strigă ”FIND ME!” cu toate puterile. Ne ajuți să o găsim?

miss-mary-620x330

Ești curios la ce mai lucrează? Și noi. Dar orice ar fi, avem certitudinea că ne va face urechile să zburde de plăcere! 

Până atunci, ai mai jos întreg portofoliul artistei! Nu o să te plictisești! Și dacă da, înseamnă că suferi de plictiseală. Și asta e o boală, nu? 

***

 

 

 

 

Leave a Comment