#topzece MARIUS MARIN și Band-ul

Dacă luna trecuta, Claudiu Zamfira ne-a prezentat propriul #topzece , acum este rândul lui Marius MarinȘi nu oricum! El  cântat însoțit de band-ul lui,  la UnderClover Studio, în regia lui Andrei Stafi.

Am ales piesele care ne plac foarte mult, piese care sunt acum în topuri, dar și oldies, pentru că goldies :)).Este o plăcere să le cânt alături de band, căci transmit un vibe pozitiv, pe care sper să-l resimtă și ascultătorii.

Nu-i așa că sunt tare drăgălași?? Eu zic să-i asculți și tu! Ca să te convingi… 😜

#Top zece Marius Marin:

  1. Pharrel Williams – Freedom
  2. Sam Hunt – Take your time
  3. Coldplay – Adventure
  4. Bruno Mars – Locked out of heaven
  5. Imagine Dragons – Demons
  6. Ed Sheeran – Thinking Out Loud
  7. Charlie Puth – Marvin Gaye
  8. Michael Buble – Cry me a river
  9. John Legend – All of me
  10. James Brown – It’s a man’s world
*
Marius Marin a lansat recent și single-ul “Pentru Ea”, dedicat fiicei lui Evelina, in vârstă de 6 ani. Videoclipul, o producție Red Clover Media, redă emoțiile și sentimentele profunde care există între părinți și copiii lor. Dacă nu ai auzit piesa până acum, eu zic că nu-i târziu. Trebuie s-o vezi pe Evelina! 😉
Marius Marin a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la concursul „Vocea Romaniei”, unde a ajuns până în finală. Loredana Groza a fost cea care l-a numit „Gerard Butler de Romania”, iar de atunci toată lumea îl asociază cu actorul de la Hollywood.

Leave a Comment