F. CHARM lansează #CAZ REAL alături de ZENN și CAITLYN

Dacă vara trecută a fost despre Nu iese fum fără foc, anul acesta F.Charm ne cântă o poveste inspirată dintr-un Caz real, după o experiență trăită de Zenn. Iar vocea sensibilă a faimoasei Caitlyn completează perfect tabloul…

 

851x315 timeline FB cover 2

Am scris această piesă, inspirat din povestea de dragoste pe care a trăit-o Zenn. Fiind prieteni, am luat parte la evoluția și sfârșitul acelei relații, m-a impresionat tot ce a trăit acest om și așa a ieșit “Caz real”, o poveste tristă dar adevărată.

Astfel, i-am propus lui Zenn să își exprime sentimentele prin sunetul profund de vioară, poveste pentru care Caitlyn a primit rolul de a întări mesajul pe care am vrut să-l transmit.

Nu am vrut și nu vreau să par vreun ”Doctor Love”, însă îmi place să-mi exprim experiențele din viață în piese, pentru că atunci când muzica se oprește, ascultătorul trebuie să fi învățat ceva din ea, să fi simțit și să trăiască odată cu autorul. Privesc fiecare piesă ca pe un episod dintr-un serial de succes numit de noi toți, VIAȚĂ!

Music is a mission, not a competition!”, a povestit F.Charm.

Videoclipul este o producție The Others Studio, în regia Isabellei Szanto, și este lansat de Red Clover Media și Lanoy Records.

30 de grade”, “Nu iese fum fără foc”, “Cod Roșu”, “Mama” feat. Elena Gheorghe sunt doar câteva dintre single-urile de zeci de milioane de vizualizări lansate de F.Charm, cel mai recent fiind “Cupidon”, în colaborare cu Serena.

Dar nu despre asta vorbim astăzi! Hai să auzim povestea inspirată dintr-un #CAZ REAL!  😜

 

 

Leave a Comment