BREAKING NEWS: ”Vara asta” Levent Sali solicită pompierii!

 

Cine ar fi crezut că o fată poate izbucni atâtea flăcari în jurul ei? Levent Sali a fost la fața locului și ne povestește: 

 Eram în club cu prietenii mei, râdeam, ne distram… Și totuși, de unde vine fumul ăsta? ne întrebam toți. Când mă uit, la masa alăturată, ce sa vezi frate… era o tipă sexy, cool, mai fierbinte ca vara. Atât de fierbinte, că totul a izbucnit în flăcări! Iar inima mea a început să bată foarte, foarte tare.  

Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au reușit să stingă focul, însă inima lui Levent a rămas cu o rană gravă: tanjește după inima fetei care a izbucnit incendiul! 

Dă un click mai jos și contribuie și tu cu un pahar de apă. Poate ”Vara Asta”, reușim să vindecăm rana!  

*

Mai multe informații despre această ispravă, aflați chiar de la victimă: https://www.facebook.com/LeventSaliOfficial/?fref=ts
Levent Sali  este un tânăr și foarte talentat actor, un cântăreț pasional, de origine turcă.
Cunoscut din serialele fenomen Pariu cu viața și O noua viață, dar și din prestațiile faimoasei trupe Lala Band, Levent a dat lovitura din nou în 2014 cu rolul principal pe care l-a jucat în filmul Selfie o comedie cu și despre tineri, o producție MediaPro Pictures si ZAZU Film, în regia Cristinei Iacob.
Protagonist va fi și în Selfie 69, continuarea peliculei Selfie, a cărei premieră va avea loc anul acesta.
Levent Sali a avut mare grijă și de cariera muzicală. Anul 2015 a însemnat momentul în care el a început să se concentreze pe cariera muzicală solo. A debutat cu primul lui single, Copacabana, compus de Cătălin Dascălu și Alexandra Stanciu și tot în 2015, a lansat și piesa Unde pleci, alături de Claudiu Zamfira, o producție Under Clover.
Vara asta poartă de asemenea amprenta Under Clover, single însoțit de un video lyric realizat de Ionescu Alin. Enjoy!

Leave a Comment