#FIRE promite o vară fierbinte

Ai ratat prognoza lui Busu’ pentru sezonul estival? Nu-i nimic! RED CLOVER MEDIA îţi spune tot ce trebuie să știi!

Potrivit estimărilor, în ţara noastră se anunță din nou o vară toridă, însoţită cu fete sexy din plin, și cu #FIRE în difuzoare. Astfel, Ministerul Muncii a dat un ordin prin care toți angajații sunt obligați să-și petreacă vara la piscină sau la mare, ca să nu existe vreun pericol de insolaţie.

Fire-FB

 

Canicula îşi va face simţită prezenţa dincolo de betoane şi de asfaltul încins excesiv. #FIRE reprezintă briza necesară acestui sezon, fresh, cu un vibe pozitiv şi cu influenţe trap.🎧 ☀

Specialiștii meteorologi de la Under Clover “Weather Forecast”, spun că în lunile de vară vor fi puţine ploi, iar temperaturile vor depăşi cu mult 30 de grade!

De asemenea, ei ne sfătuiesc să respectăm ordinul ministerului și să scădem gradele din termometre cu cocktail-uri cât mai variate și înghețată și să ne aflăm mai tot timpul în apropierea unei surse de apă, respectiv piscină, râu, mare, ocean. 🍦🌊 👙

Aveți grijă și la vestimentație!, ne mai avertizează specialiștii. Costumele de baie trebuie să fie cât mai deschise la culoare, făcute din cât mai puțin material! 

Consultați buletinul meteorologic pentru informații adiționale: fb.com/RedCloverLabel!

Pentru a susține această campanie, reprezentanții Ministerului Muncii au pregătit și un imn. Haideți să auzim ce au de spus!

Leave a Comment