Aiyana a lansat noul ei single, ”SI TE VAS”

 

După ce toată vara trecută am ascultat-o alături de băieții de la Noaptea Târziu, Aiyana lansează mult așteptatul single “Si te vas”, o piesă de dans cu influențe latino, o declarație de iubire în două limbi. 

Un neastâmpăr de fetiță, Aiyana s-a făcut remarcată de mică în industria muzicală. Zecile de concursuri și festivaluri la care a participat au fost trigger-ul de care avea nevoie pentru a ajunge la urechile tuturor oamenilor. Notorietatea și-a căpătat-o însa La bunica, Și nu la bunica acasă, ci în urma lansării în 2015 a piesei La bunica, împreună cu băieții de la Noaptea Târziu.

Astăzi, Aiyana revine în atenția publicului cu “Si te Vas”, o piesă la care a muncit foarte mult.

Si Te Vas” este o piesă cu influențe exotice, potrivită pentru pentru acest sezon, o melodie pe care să dansezi din tot sufletul și să te simți bine. Si te vas, eu vin cu tine! Sau daca tu nu ma vrei, eu te vreau! Pe scurt, cam acesta este mesajul piesei”, a declarat Aiyana.

Single-ul este o producție UnderClover. Pentru picanterii și întrebări, vizitează pagina de Facebook a artistei: fb.com/AiyanaOfficial.

Click mai jos și ascultă și tu ”Si Te Vas”! Ce notă îi dai? 

 

 

Leave a Comment