Ați auzit ce prostii a făcut CUPIDON?

 

De câteva săptămâni, Serena se tot plânge în stânga și în dreapta, că a supărat-o Cupidon. Și acum are și dovezi!

Ce se Întâmplă când Cupidon aruncă săgeți la întâmplare? Ne spune Serena în cel mai recent single al său, “Cupidon”, pentru care a colaborat cu F.Charm.

Serena și F.Charm sunt colegi la Lanoy Production, iar colaborarea dintre ei a venit în mod firesc, întrucât aceștia se întâlnesc zilnic la studio. Cei doi și-au unit vocile și așa a luat naștere “Cupidon”, pentru care au filmat și un videoclip, o coproducție Red Clover Media si Lanoy Records.

Toți iubim muzica. Unii o produc, alții o ascultă. Eu am ales să-mi dezvolt ce e mai frumos, în acest sens. Totul a început acum 3 ani, când mi-am luat inima-n dinți și am postat primul cover. Într-un felul sau altul, mă neliniștea gândul că nu ar fi ce trebuie și că reacția oamenilor mă poate da total peste cap. Culmea, chiar așa a fost dar, multumesc lui Dumnezeu, într-un sens bun. Între timp, am ajuns în studioul Lanoy unde lucrurile au început ușor-ușor să crească. Am avut ocazia să întâlnesc oameni extraordinari cu ajutorul cărora am reușit să mă simt ca într-o a doua familie. Am dat startul cu “Fantasia” , o piesă despre o frumoasă poveste de dragoste și așa cum spune și titlul acesteia, plină de fantezie.

Cu multă muncă s-a ajuns și la al nostru “Cupidon” care aruncă la întâmplare cu săgeți.  Împreună cu F. Charm, am dat viață și stare piesei.  Este un om super talentat și sunt mândră că am ocazia să scot “Cupidon” la lumină, alături de el., a povestit Serena.

Cupidon este o poveste de dragoste spusă altfel decât ai auzit-o de obicei. Cand am compus-o alături de Zenn (artist/producator Lanoy Records), prima voce care mi-a venit în cap a fost Serena. Am chemat-o, a înregistrat, ne-am îndrăgostit cu toții de piesă,  și nu m-am putut abține să nu scriu și eu o strofă. Și așa s-a născut prima noastră colaborare și primul nostru videoclip împreună. Serena este o artistă pe care și-ar dori-o mulți producatori în studio. Și spun asta pentru că atunci când cântă, știe cum să dea piesei în cauză, feeling-ul de care are nevoie, și să aduca în peisaj „pielea de găină”.

Luna aprilie îmi surâde. Am așteptat-o cu sufletul la gură! Pentru a lansa atât “Cupidon” dar și noul meu single care se va numi, “Caz Real” (cea mai ampla piesă pe care am compus-o până acum susținută de un videoclip pe măsură, cu o idee unică).

Este primul gând cu care mă trezesc dimineața și abia astept s-o lansez pe orbită, mai ales că e o continuare a poveștii „Nu iese fum fara foc”, unde am jucat alături de iubita mea., a declarat F.Charm.

Videoclipul este produs de TheOthers, în regia Isabellei Szanto.

Haideți s-o ascultăm! 😉

Leave a Comment