Cine-i domnișoara din noul videoclip al lui MARIUS MARIN?

Marius Marin sau Gerard Butler de România, așa cum e cunoscut de marea majoritate, lansează single-ul Pentru Ea, însoțit de un videoclip în care rolul principal este jucat de o domnișoară adorabilă

 

cu-tati-aprilie-2016

Evelina este cea mai de preț persoană din viața mea. Pentru Ea aș face orice și, așa cum spun și versurile, o ador și abia aștept să ajung acasă, la ea, după fiecare cântare. Sper ca, peste ani, când Evelina o va asculta, să-și reamintească cât de mult o iubesc! 

Tătic și el, Andrei Stafi, regizorul videoclipului, a reușit să redea emoțiile și trăirile profunde ale protagoniștilor și să surprindă acele momente unice dintre tată și fiică, evidențiate în dialogul dintre cei doi.

Marius Marin a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la „Vocea României”, unde a ajuns până în finală. Loredana Groza a fost cea care l-a numit „Gerard Butler de România”, iar de atunci toată lumea îl asociază cu actorul de la Hollywood. În 2104, a colaborat cu Cristina Spătar la single-ul Povestea Noastră, al cărui videoclip a fost filmat în Malta.

Este imposibil să nu ai emoții când filmezi alături de copilul tău și mai ales când realizezi cât de mult a crescut. Numai un părinte poate înțelege aceste sentimente. Am încercat ca totul să fie perfect, de la ținuta vestimentară, până la cină…

Emoționant, nu? Stai să asculți piesa… 😜

Leave a Comment