Claudiu Zamfira mărturisește: dragostea i-a lăsat „Amprente” pe suflet

Lansat în show-ul „Vocea României” și cunoscut pentru hiturile „Unde pleci”, cu peste un milion de vizualizări pe YouTube și „Ne-am pierdut”, Claudiu Zamfira revine cu o nouă melodie inspirată tot din viața lui personală.
Single-ul „Amprente” e realizat de echipa Future Sound Studio și produs de Under Clover.

Ascultând single-ul „Amprente”, cei care se joacă de-a dragostea vor înțelege că un simplu gest necugetat poate da o viață peste cap. Suntem suma oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții și a situațiilor cu care ne-am confruntat și care au lăsat amprente asupra noastră”, crede Claudiu Zamfira.

Filmările pentru videoclipul melodiei „Amprente” au avut loc într-o hală părăsită. Frigul crunt și curentul cauzat de lipsa geamurilor au fost o provocare în plus pentru echipa de filmare, @ionescualin.ro.
Atmosfera a fost însă încinsă de modelul Cătălina Pîrlan, partenera lui Claudiu Zamfira în câteva secvențe senzuale, care prevestesc o despărțire.

„E vorba despre căutare, regăsire, infidelitate chiar, lucruri și fapte care, adesea, lasă amprente pe sufletul partenerilor”, spune Claudiu Zamfira.

Ascultă și tu noul single al lui Claudiu!

 

Leave a Comment