CLAUDIU ZAMFIRA TRĂIEȘTE O ADEVĂRATĂ DRAMĂ…

Claudiu Zamfira lansează Ne-am pierdut, cel mai recent single al său. O baladă de dragoste emoționantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranță mulți dintre ascultătorii piesei. 😉

Cunoscut ca și concurent al show-ului de televiziune “Vocea României”, dar și datorită piesei “Unde Pleci”, colaborare pe care a avut-o cu Levent Sali, Claudiu a decis că e momentul să schimbe puțin registrul.

Piesa și implicit versurile vorbesc despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva, dar lucrurile nu mai funcționează, intervenind ego-ul și orgoliile, și ușor ușor sentimentele dispar, uitându-se toate lucrurile frumoase ce i-au legat. Concret, este vorba de dorința de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat.

D3S_9310

Filmările videoclipului au avut loc în județul Buzău, în regia Isabellei Szanto. Cadrele clipului surprind Cascada Casoca și zona din apropierea Vulcanilor Noroioși. 

Am avut plăcerea să lucrez cu o echipă tânără și creativă, pe numele ei, The Others, care a reușit să mă surprindă din punct de vedere al perspectivei asupra piesei.

Clipul conține simboluri și elemente de o stilistică mai apropiată de zona cinematografică, trecând prin tot parcursul unei povești de iubire, sugerând nevoie interioară de eliberare dintr-o relație care te consumă prea mult. Am fost foarte mulțumit de colaborarea cu regizorul de film, Isabella Szanto, atât piesa cât și clipul reprezintă o maturizare artistică, dorindu-mi foarte mult să capăt curajul de a mă exprima astfel. 

D3S_8576În timpul filmărilor au existat și momente dificile, mai ales pentru personajul feminin, care a trebuit să îndure temperatura de 2-3 grade a apei.

Isabella Szanto ne dă mai multe detalii tehnice, evidențiind faptul că în videoclip personajul feminin este cel care în relație a luat decizia despărțirii, făcând primul pas spre eliberare. Însă și-a asumat și sacrificiul pe care îl presupune această acțiune. Pe de altă parte, personajul masculin este secătuit de acțiunile ei. Iguana și zona aridă în care personajul lui a fost plasat sunt elemente ce susțin idea versurilor melodiei lui Claudiu, protagonistul aflându-se singur, epuizat, ținând în brațe o ființă cu sânge rece.  Apa curgătoare în care personajul feminin își duce la bun sfârșit sacrificiul este un element care în esență nu aduce liniște, dimpotrivă, parcă agită și mai mult starea personajului și atmosfera videoclipului, și desigur, percepția spectatorilor.

Single-ul Ne-am Pierdut este lansat de casa de discuri Red Clover Media și poartă semnătura echipei de producție UnderClover Studio, Dan Grădinaru și Lorean Georgian, dar și a artistului interpret.

Pentru cei ce nu au ascultat povestea lui Claudiu, aveți link-ul mai jos! Enjoy!

Leave a Comment