Colin și Kamelia lansează videoclipul: “Piesa Noastră”  

Piesa Noastră este și piesa voastră

În urmă cu un an, chiar în aceeasi zi, Colin și Kamelia lansau “Piesa noastră”, o baladă hip hop al cărei refren se mai fredonează și astăzi. Din acest motiv, artiștii s-au reîntalnit și au îndeplinit dorința fanilor de a vedea și un videoclip la mult îndrăgita piesă.

Filmările au avut  loc la Timișoara, într-o hală abandonată de la marginea orașului, însuflețită acum de acordurile piesei de dragoste.

Camerele de filmat au “dansat” mai bine de 12 ore sub îndrumarea cunoscutului producător muzical George Hora, aflat în postura de regizor. Acesta și-a dorit enorm să se ocupe de videoclip și a reusit să redea vizual întocmai starea piesei. Astfel, praful din hală a fost transformat în praf magic și încorporat într-un videoclip ce pătrunde direct în suflet.

Colin se află la primul său videoclip, cumva pe nedrept, având în vedere că acesta compune muzică și versuri de 15 ani. Artistul a spus că acum a venit momentul ca publicul  să-l cunoască și că această “piesă cu suflet” merită un refren cuprins de emoția vocii Kameliei. La randul ei, Kamelia a declarat că e foarte încântată să facă parte din piesa “care se va auzi mereu”, după cum spune și un vers din refren.

*
Regie/Montaj : George Hora
DOP : Ovidiu Roteliuc , George Hora
Productie video : STUDIO 66 / Timisoara
Foto: Cristina Roteliuc
                     
Muzica si text: Cosmin Motea ( Colin )
Productie/Aranjament: Cosmin Motea , George Hora
Mix/Master: George Hora @ STUDIO 66 , Timisoara

Leave a Comment