Marlen debutează cu piesa ”Por Favor”

Marlen a lansat Por Favor, rezultatul unei energii pozitive excesive și al unui suflet călător.

“Hola! Marlen este numele meu. Nu am căutat un nume de scenă, pentru că nu simt viața mea personală separată de “scenă“. Sunt pur si simplu eu si voi continua sa fiu, haha. Sunt un instrument al naturii. Am foarte multa energie pozitivă și un suflet călător. Îmi place să mă exprim prin muzică și să mă conectez cu sufletul oamenilor. Da, mă aflu la primul single cu ceea ce eu simt că este echipă câștigătoare!”

Piesa poartă amprenta lui Alexandru Dănălache, un tânăr compozitor și producător român, creator al multor teme muzicale de la BollyWood. Să nu uităm nici de activitatea artistică din Anglia! Din 2012 până în 2015, Alexandru a colaborat cu nume celebre precum Ritchie Stevens (Gorillaz, Tina Turner, Simply Red), Anthony Greaves (Coldplay, Robbie Williams) sau Simon Wallace (Kylie Minogue, Sinead O’connor).

“Eu cred că a luat naștere nu o piesă, ci o situație, haha. Am avut norocul de a cunoaște acești oameni foarte talentați, cu care rezonez foarte bine, iar restul a venit de la sine. Se investește mult timp, multe idei, dar cel mai important există o chimie foarte bună. Avem multe piese înainte, și sperăm să ne îndreptăm în direcția potrivită. Nu ne este frică să încercăm lucruri noi. În primul rând căutăm calitate!”, ne-a declarat Marlen.

Pentru mai multe curiozități, Marlen te așteaptă pe pagina ei oficială de Facebook. Like! Like! Like: https://www.facebook.com/marlenofficial/

Click un pic mai jos și ascultă și tu Por Favor!

Leave a Comment