Miss Mary lansează ”FIND ME”

 

Miss Mary lansează cel mai nou single: ”FIND ME!”

O căutare continuă, un scenariu cu nuanțe dramatice, dar care completat de piesa cu accente deep-house, creează o poveste echilibrată și plină de mister, ”FIND ME!” este titlul celui mai nou single, semnat Miss Mary.

“Find me” a luat naștere anul trecut în studio. Am uitat repede de ea; m-am luat cu facultatea, alte proiecte… Până de curând, când Cristian Eberhard, producătorul piesei, mi-a prezentat o nouă variantă. Bineînțeles că n-am mai stat pe gânduri; am făcut versurile și ne-am hotărât să o lansăm. Este și o provocare pentru mine! Diferă mult de stilul pe care l-am abordat până acum și vine la pachet cu un videoclip pe gustul meu, marca The Others Studio.

 Miss Mary cântă de când se știe. A început să ia lecții de canto de la 10 ani, iar de atunci s-a îndrăgostit de-a dreptul de tot ce înseamnă lumea muzicală. În special de stat. Statul în studio până la ore târzii adică… Și mai mult decât atât, își și lasă amprenta în fiecare activitate la care participă. 

Păi cum să plec acasă, fără să contribui și eu măcar cu un cuvințel acolo… Fiecare piesă îmi poartă amprenta! În fiecare piesă, râmâne o bucățică din mine!

Artista este o personalitate prezentă în piața muzicală românească, ultima ei prestație fiind ”Parfum de jar”, în colaborare cu Glance.

Acum lasă-ți și tu urechile să zburde de plăcere și urmărește de AICI videoclipul celui mai nou single al artistei, ”FIND ME!”. Enjoooy!

*
Muzică și text: Maria Alexandra Florea (Miss Mary), Eberhard Cristian (Electric Pulse)
Producător: Eberhard Cristian (Electric Pulse)
Mix/Master: Eberhard Cristian (Electric Pulse)
Produsă în studio-ul: On Music
Videoclip: The Others

 

Leave a Comment