”PARFUM DE JAR”, O POEZIE VIZUALĂ

 

Miss Mary și Glance lansează single-ul și videoclipul Parfum de jar, o poezie vizuală ce aduce în prim plan cele mai sincere emoții, ce reies din suferință, orgolii și iubire neîmpărtășită, iar tumultul interior este exteriorizat prin beat-ul dance.

O coproducție Cat Music și Red Clover Media, single-ul Parfum de jar, ce marchează prima colaborare dintre cei doi artiști, este compus în studioul Panda Music de George Papagheorghe, Marius Dia și Lorean Georgian. Videoclipul a fost filmat la începutul acestui an, iar regia aparține Vision Production (Richard Stan și Claudiu Stan).

maxresdefault (5)

Am lucrat foarte bine cu Glance și cu echipa Panda Music și sunt foarte mulțumită de rezultat. Am întâmpinat câteva dificultăți la filmări din cauza frigului, însă am avut norocul că, spre deosebire de Glance, eu am filmat doar în interior. Am pus foarte mult suflet în acest proiect. Vreau să mulțumesc QBelle Boutique pentru vestimentația mea creată special pentru acest videoclip, dar și ByBogdana pentru accesorii. Am încredere în piesa ‘Parfum de jar’ și am simțit asta de când am ascultat-o prima oară. Sper ca fanii mei să se regăsească în ea… a declarat Miss Mary.

Gerul din timpul filmărilor i-a pus mari probleme lui Glance pentru că artistul a fost nevoit să filmeze mai multe cadre la temperaturi ce au atins -20 de grade Celsius:

Sunt foarte mulțumit de modul în care a ieșit videoclipul și pot spune ca cele 18 ore de “chin” au meritat. Totodată, vreau să mulțumesc Vagabond Studio pentru ținuta din videoclip, a spus Glance.

Să nu uităm că Miss Mary și Glance nu sunt la primele colaborări. Dacă tânăra artistă a colaborat până în prezent cu Bitză (Mă joc cu focul) și Lazy (Ecoute-moi), Glance a mai făcut echipă și cu Elena Gheorghe pentru piesele Ecou, Mamma Mia (He’s Italiano) și În bucăți și cu trupa Mandinga (hitul “Cinema”).

Leave a Comment