„LOVE IS LIKE”…

Aşa cum v-a obişnuit, Red Clover Media vă aduce în atenţie tinere talente care merită ascultate şi promovate. Azi este rândul lui Stephany să-şi lanseze single-ul de debut, intitulat Love is Like.

Stephany e tânără, frumoasă, talentată, cu o voce de invidiat de care te vei îndrăgosti chiar de la prima ascultare.  Elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, adolescenta îşi focusează toată energia pentru a-şi îndeplini visul de a deveni cunoscută.

Single-ul Love is Like e produs de Neko la studiourile Red Clover Media.

Am ales sa mă lansez cu Love is Like, pentru că este ceva nou, ceva fresh şi schimbă puţin ritmul din playlist-urile actuale. Piesa se adresează tuturor adolescenţilor.

Cred că toţi am trecut/trecem printr-o perioadă în care nu luăm dragostea în serios, ci ni se pare că este un joc. Bineînţeles că avem cu toţii un prieten/o prietenă care s-a îndrăgostit de noi, dar nu îl/o vedem mai mult decât un amic/o amică. Cred că asta se întâmplă la ordinea zilei în lumea adolecenţilor.“Love is Like” este o piesă care descrie dragostea văzută prin ochii mei., a declarat Stephany.

Stephany se pregăteşte de mică pentru o carieră artistică, cântă încă de la vârsta de 6 ani şi a câştigat peste 50 de trofee la Festivalurile muzicale din ţară. Primii paşi în actorie i-a făcut alături de Maestrul Dumitru Lupu care i-a oferit un rol într-un film muzical pentru copii Pădurea albastră. A avut 2 reprezentaţii pe scena Operei comice pentru copii, din Bucureşti, iar până la vârsta de 15 ani a avut onoarea să joce alături de nume sonore ale teatrului românesc, precum: Jean Constantin, Nelu Bălăşoiu, Ileana Şipoteanu, Florin Pretorian, Gabriel Dorobanţu.

Stephany îmbină cu succes cursurile de canto cu cele de actorie, dorind să fie o artistă completă. Cu siguranţă vă veţi îndrăgosti de vocea ei, aşa că nu uitaţi să-i daţi Like!

Leave a Comment